מפגש מקוון שהתקיים בהשתתפות עו"ס יסכה לנדאו, רכזת תחום זקנה באגף לשירותים חברתיים – גוש עציון והרב יובל שרלו ראש מרכז האתיקה וצהר עד 120 בארגון רבני צהר. המפגש עסק באתגרי בני משפחה מטפלים והטיפול בהורה מזדקן.
מפגש מקוון בשיתוף "למענם – רופאות ורופאים למען ניצולי שואה" בו השתתפו הרב יובל שרלו, ד"ר גל מידן ועו"ס שירלי סערוני.
המפגש עסק בדילמות ובהחלטות גורליות המלווים את הטיפול בבן משפחה המתמודד עם מחלה והוצעו כלים מעשיים להתמודדות עם כך וענו על שאלות הקהל.
הרצאה במסגרת הפורום הפליאטיבי לטיפול תומך במרכז תו"ם – תמיכה וליווי מערכתי לקראת סוף החיים, בית הספר לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית ע"ש פאול ברוואלד, האוניברסיטה העברית.
ההרצאה ניתנה לאנשי מקצועות הבריאות בתחום הטיפול הפליאטיבי, ובמהלכה נסקרו העקרונות ההלכתיים ונבחנו מקרים לדוגמא.
מפגש מקוון בשיתוף בכירי משרד הבריאות והג'וינט.
במפגש השתתפו הרב יובל שרלו, ד"ר אריאל יקים, ד"ר ענבר צוקר וגב' מיכל לבנשטיין.
המפגש עסק בהיבטים המקצועיים, הרפואיים והאתיים של "הנחיות רפואיות מקדימות". במפגש סיפקו הדוברים הסברים מפורטים על התוכן, ההליך והיתרונות האתיים והמשפחתיים של המסמך וענו על שאלות הקהל.
מפגש מקוון בשיתוף 'בשיבה בריאה'. במפגש השתתפו הרב יובל שרלו, ד"ר אמירה הפז ועו"ד יעל מולר. במפגש סקרו המומחים את האתגרים הכלכליים השונים הקיימים בתקופת הגיל השלישי ומגוון דילמות מעשיות, אתיות והלכתיות שצפות ועולות בתקופה זו, בעת שגרה ובעת מצוקה. במפגש ניתנו עצות וכלים מעשיים להתמודדות עם אתגרים אלו ביעילות ובהצלחה, תוך שמירה על איזון מכלול הערכים, העצמאות וכספו של בן הגיל השלישי.
האם מתן ייפוי כוח מתמשך והוראות מקדימות מותרים על פי ההלכה? איך מתחילים את התהליך? למי פונים? האם יש מגבלות?
צפו במפגש המרתק עם הרב יובל שרלו ועו"ד מיכל ילובסקי.
מפגש דיגיטלי משותף לארגון העולמי של בתי הכנסת וצהר עד מאה ועשרים. במפגש עסקנו בשאלת המעבר מטיפול מרפא לטיפול תומך, על היבטיו ההלכתיים. בנוסף, דנו בחשיבות הרפואית של מתן הוראות מקדימות והדרכת ההלכה במתן הוראות אלה.